Project Pack 06, dag 4, versie 3

De uitdaging van dit project is dat je tekent op een al of niet gecreeerde inktvlek. De achterliggende gedachte is dat niet een fout is, maar juist een uitdaging om ook hier iets moois van te maken. Fouten bestaan niet bij deze methode en ook hier weten Maria en Rick weer iets prachtigs van te maken.

Ik begin met het bekijken van de video, waarin de stappen getoond worden en een uitleg gegeven. Dan start ik met de pagina’s met de zwarte vlek, net als in de video en teken alleen wat voorgedaan is. Versie 2 volgt hierna met de pagina’s met de blauwe inktvlek; hierop wordt de basis getekend met een uitbreiding, 1 tangle uit de voorgaande dag wordt eraan toegevoegd. Versie 3 is op de bruine inktvlek, waarbij voorgaande getekend wordt en nog 1 tangle extra; dit geeft een explosie aan tangles!

Hieronder zie je wat deze versie geworden is. Veel en vol!

Ik moet bekennen dat het best pittig is elke opdracht drie keer uit te voeren. Het goede nieuws is: ik zit op de helft! Ha ha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.