Inktober 2019

Inktober is an online event where artists all over the world challenge themselves by doing one ink drawing a day the entire month. I adapted the idea to fit with Zentangle art by making each day’s prompts be a tangle.

Het is al te lang geleden dat ik geschreven heb! Ondanks dat het Project Pack 06 nog niet af is, is er een prachtig project tussendoor gekomen: Inktobertangles 2019, hierbij teken je elke dag. Dit is een internationaal project, dat steeds groter wordt. Stephanie Jennifer is een CZT in Singapore die de opdrachten vertaald in tangles en dit publiceert als Inktobertangles. Hierbij teken je 1 tangle per dag.
Ik heb besloten om eerst een boekje te maken, waarin de inktobertangels gebundeld blijven. De kaft is van karton, bekleed met stof; de inhoud is A4 papier in de lengte gesneden en gebonden; samengevoegd tot mijn Inktobertangles journal!
Op de eerste twee pagina’s zie je een explosie aan beweging; daarna wordt het beter, ik beloof het!

Inktobertangels 2019 in beeld

De kaft
Dag 4 tot en met 8
Huggings en Bales
Lola
Dag 9 t/m 12
Yin-Cut en Arukas
Maryhill en Trentwith
Dag 13 t/m 16
Dreamdex en Sindoo
Diva Dance en Antidots

Dag 17 t/m 20
Batumber en Abundies
Pixioze en baton
Dag 21 t/m 24
Dag 25 t/m 28
Dag 29 t/m 31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.