Summertangles 2019

Ik heb natuurlijk niet stil gezeten. Ik vind het fijn om aan verschillende tekeningen tegelijk te werken; naast de uitdaging van Project Pack heb ik de afgelopen 6 weken ook meegedaan met Summertangles. Yankee Tangler heeft voor elke dag van 4 juli tot en met 2 september een tangle uitgezocht. Het is erg leuk om aan deze uitdagingen mee te doen. Soms is het een tangle die je kent, waarbij je uitgedaagd wordt om je creativiteit los te laten en soms gaat het om nieuwe tangles; een ontdekkingstocht dus. Ik heb mezelf de opdracht gegeven om dit mooi te verpakken, in de vorm van een boekje of aan een ring, zodat de tekeningen goed bij elkaar bewaard kunnen worden en misschien zelfs als naslagwerk dienst te kunnen doen. Dat stukje moet nog gedaan worden, voor nu: kijk en geniet!

Het is een indrukwekkende collectie geworden. De kracht van mozaïek is duidelijk zichtbaar. Hieronder nog 1 foto, het totaaloverzicht:

De belichting is niet ideaal zie ik, waarschijnlijk pas ik dit later nog aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.