Meerdere lagen

Ik had eens zin in iets heel anders. Op zentangle gebied uiteraard.

De oorspronkelijke tekening was Flux, heel veel Flux. Ik vond het saai, zelfs met toevoeging van wat bruin hier en daar was is er niet heel blij mee. Dus: even wegleggen. Ik leg mijn tekeningen altijd op de salontafel en kijk er naar. Vaak. Veel. Meestal krijg ik na verloop van tijd De ingeving wat een toevoeging, een upgrade geeft. Dus ook in dit geval. Meer kleur! Dat was het antwoord.

Om in stijl te blijven ben ik verder gegaan met dezelfde bruin, waarmee al eerder accenten aangegeven waren; ditmaal met de tangle Drogon, een zeer sierlijke tangle waar je heel goed diepte en dimensie kunt aanbrengen met schaduwen.

En terug op de tafel.

Kijken. Veel. Vaak. Nee, nog niet af. Wat nu?

Doe eens gek, ik teken er een gem overheen, zonder te kijken waar; go! De kleuren bruin en blauw versterken elkaar heel mooi dus ik twijfelde niet over de kleur. In de steen zitten donkerblauw, lichtblauw en -verrassend- oranje, kun je het zien? De diepte is aangebracht met een witte gelpen en toen weer terug op de tafel.

Kijken

Veel

Vaak

Ja! Nu ben ik tevreden met het resultaat. #happy #gratitude #zentangle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.