Project Pack 07 dag 2

Dag 2: Allstar

Allstar

Ook hier is gewerkt op een grijze tile, je ziet hoe mooi het wit werkt en wat vind je van de gouden accenten! In dit project wordt veel gewerkt met goud en zwart, blauw en wit potlood. Je ziet de verdieping en de verschillende lagen omdat er zoveel aandacht gegeven wordt aan de afwerking. Ik ga proberen om meerdere foto’s van een proces te maken, als ik het niet vergeet tenminste. Ik ben bij dag 10 met tekenen dus dat zou moeten lukken…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.