Project Pack 07 dag 1

Begin december 2019 zaten heel veel mensen over de hele wereld te wachten op de lancering van Project Pack 07, wat zouden Maria Thomas en Rick Roberts weer bedacht hebben? Ik ben elk Project Pack opnieuw verrast, wat maar weer bewijst dat Zentangle oneindig veel mogelijkheden heeft. Heerlijk!

Dit jaar zijn er -naast de reguliere witte en zwarte tiles- grijze tiles geïntroduceerd. Dit voelt iets anders aan, iets minder ‘stoffig’ en is even wennen met tekenen. Gelukkig zijn deze breed ingezet in dit Project Pack en ik moet zeggen: ik ben ’om’; er is zoveel mogelijk met zwart maar ook met kleur en met name schaduwen met witte houtskool geeft een prachtig effect!

Zoals al eerder vermeld ben ik ‘selfsupporting’ qua materialen en ik bestel de samengestelde set niet (vind ik echt te duur), ik ben wel in het bezit van de grijze tiles dus dat is vrij makkelijk praten, ik geef het toe.

Alle Project Pack’s zijn vrij te volgen op YouTube; zoek op Project Pack, al of niet gevolgd door een cijfer en alle video’s zijn zichtbaar. Hierin worden alle stappen duidelijk uitgelegd (in het Engels) en zie je hoe er getekend wordt. Ik adviseer om eerst de video te kijken om dit daarna opnieuw te starten en dan pas mee te doen; soms gaat het een andere kant op dan je verwacht.

Ik heb wederom genoten van deze reis; ik ben er nog mee bezig maar zal vanaf vandaag per dag 1 foto plaatsen.

Als je word geïnspireerd nodig ik je van harte uit om een basisworkshop te volgen om het gedachtengoed van Zentangle te leren kennen, dit heeft mijn leven verrijkt en dat gun ik iedereen. Heel veel plezier, we starten:

Dit is dag 1, getekend op bijou-tiles, dit zijn tiles van 5 x 5 cm

Als je tiles bij elkaar plaatst, creëer je een mozaïek, door de tiles te roteren krijg je andere impressies, kijk maar:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.