Zenjo Event UK 25-28 augustus 2023

Mijn tanglevriendin Eveline en ik hebben in december geboekt voor een Zentangle Event in Wales; dit stond op onze wensenlijst. En leuk, leuk, leuk; ze zochten gastinstructeurs! Belangstellenden konden een les-opzet insturen. Ik dacht, ‘doe eens gek, stuur in!’

In 2020 heeft onze Nederlands Zentangle-clubje een ontzettend leuke les gehad van Anoeska Waardenburg, die het waard is om te verspreiden. Maar ja, het is niet mijn creatie. Dus ik heb aan Anoeska gevraagd of zij akkoord was dat ik dit instuurde en hoera, hoera; het was goed. Tot mijn verbazing en grote vreugde ben ik hiervoor uitgekozen, naast Shannon Flynn uit Amerika en Yvonne Rein uit Australie. Whoop whoop. Ik ben vereerd, vind het bijzonder spannend maar vooral ontzettend enthousiast en blij dat ik een les mag verzorgen. Voor 40-50 Zentanglers. OMG, ik heb nog nooit zo’n grote groep les gegeven. Spannend, leuk, zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang bezig, ik ga deze les een aantal keer inplannen om het tot op het bot te beheersen en dat ik ga GENIETEN! Ja, je leest het goed; in hoofdletters. Wat is overigens ook al deed voordat ik wist dat ik een gastinstructeur werd.

De reis is geregeld; we vliegen van en naar Cardiff; vandaar gaan we georganiseerd met een bus van en naar Llandindod Wells, Mid-Wales en een optionele tuin-toer (Wales he!) is gepland. Do I need to say more……..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.