Project Pack 08

In dit project hebben Maria en Rick gekozen om de focus te leggen op de nieuwe gellyrolls. Er is een manier bedacht om de gelkleuren door een dunne punt te laten vloeien, zodat er relatief dunne lijnen mee gezet kunnen worden. Ik moet bekennen: het zijn mooie, volle kleuren, het werkt prettig, de inkt vloeit mooi en het resultaat is goed. Om de kleuren goed uit te laten komen, is veel op zwart gewerkt. Dat is leuk, maar ik vind het uiteindelijk toch minder inspirerend dan werken met zwart op wit. Dat is ook goed, het was een mooie reis waarin meer dan genoeg ervaring is opgedaan met de gellyrolls (maar hierna weer terug naar de basis :)).

Hieronder de resultaten, soms zie je dat er tiles ‘verknipt’ zijn, dit komt omdat het anders niet in m’n boekje paste…… Geen probleem, dan maak ik het passend. No mistakes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.