Project Pack 07 dag 11

Op deze dag staat Paradox centraal. Dit is een hele bijzondere, zowel om te tekenen als om de uitkomst. Als je tijdens het tekenen even niet oplet, weet je niet meer waar je bent gebleven, een echte uitdaging dus.

Maria en Rick hebben dit keer gekozen voor Bijou-formaat, dit zijn kleine tiles, met het voordeel dat je een mozaïek kunt leggen van de tekeningen die zeker bij Paradox een prachtig effect geeft. Een mozaïek is alle tekeningen bij elkaar gelegd, waardoor het effect versterkt wordt, dit is hieronder heel duidelijk zichtbaar. De tiles zijn op elke foto gedraaid, waardoor een ander effect bereikt wordt.

De bijous zijn grijs en er is getekend met blauwe pen, gevolgd door schaduwen met blauw, wit en zwart. Met een toefje goud in het 💖

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.