Project Pack 07 dag 4

Dit was een -voor mij- bijzondere opdracht: werken op zwarte bijous. Aangezien ik geen zwarte bijous heb, heb ik een zwarte tile in vier gelijke delen geknipt en de hoeken afgerond. Net echt 😉

Ik vond dag 4 een eye-opener, ik hou eigenlijk alleen van tekenen met zwart op een witte tile, nu was goud aan de beurt met gekleurde en witte kalk (ik heb gekozen voor groen). Ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast door het resultaat, ook dit is iets om nog eens te doen. Wat een uitbreidingen, eindeloos! Kijk maar:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.