Hoe het begon….

In november 2017 kwam ik een prachtige tekening tegen op internet, ik vond het fascinerend! Toen is het begonnen….

Ik ben gaan zoeken hoe dit in elkaar steekt en werd aangenaam verrast door de opbouw, die relatief simpel is en toch zulke prachtige resultaten geeft. Ik ben gestart en niet meer gestopt, dit heet geloof ik verslaafd…. Nou, deze verslaving omarm ik met alles in mij.

Een aantal maanden verder was mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd naar de achterliggende gedachte; tijd voor een workshop. De CZT-er waar ik terecht kwam blijkt een oud-schoolgenoot te zijn, helemaal leuk en de workshop heeft zoveel nieuwe inspiratie gegeven, heerlijk. Dit was mijn eerste tile die ik tijdens deze workshop gemaakt heb:

11 augustus 2019

Ik maak een grote sprong in de tijd naar nu; de vakantie is voorbij; tijd om de site te updaten!

Wij zijn een maand internet-loos geweest, een bijzonder en inspirerende maand, waarin ik genoten heb van de zon (rond 30 graden in het zalige Frankrijk) en veel gelezen en getekend heb, hieronder een compilatie:

De planning voor workshops is gemaakt (zie pagina workshops), nu wordt het tijd om dit te gaan promoten. Dus: ben je verrast door wat je ziet en denk je: ‘ dat wil ik ook?’ Twijfel niet langer, meld je aan en laat je verrassen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.