Eigen ontwerpen

In februari 2017, nog voordat ik Certified Zentangle Teacher was, was ik aan het tekenen en bleek spelenderwijs een nieuwe tangle te hebben ontworpen. Nu bestaan er al zoveel tangles, dat dat nog maar bewezen moet worden!
In Duitsland bestaat een tanglesite, Musterquelle.de, een van de beheerders van deze site is Ela Rieger, waar nieuwe tangles aangeboden kunnen worden. Ela onderzoekt of de tangle al bestaat, of het bijvoorbeeld een variatie is op een bestaande tangle, of dat het echt een nieuwe is. Ik had geluk! Hij bestond nog niet; tangle ‘Vlecht’ was ontstaan, jippie!

Mei 2020

Op een mooie dag ‘schoot’ ineens een patroon in m’n hoofd; een nieuwe tangle? Uitwerken en insturen maar! @Musterquelle.de: is dit een nieuwe tangle? Ja, dit is een nieuwe tangle! Ik presenteer bij deze: ‘ROOMSQ’.

ROOMSQ kan symmetrisch of asymmetrisch getekend worden, dit geeft ook een leuk effect, kijk maar:

Mei 2020

Ik weet niet wat deze maand nog meer gaat brengen, maar er is weer wat moois ontstaan! Wederom geaccordeerd door Musterquelle.de: bij deze presenteer ik ‘VASE’

In de zomer van 2020, tijdens Corona, waren wij in de gelukkige omstandigheden om toch naar een camping in Frankrijk te kunnen gaan. Een van onze uitstapjes was naar de stad Autun, een prachtig stadje. Daar vond ik een nieuw patroon in een hek, die ik heb uitgewerkt naar een nieuw patroon, uiteraard genoemd naar de stad. Met trots presenteer ik hierbij tangle Autun!

Soms ‘ontploft’ de creativiteit, zo ook in februari 2021; een nieuwe tangle is ontstaan. Nu nog een naam! Gelukkig hebben we een kleindochter, die prachtige nieuwe woorden kan maken. Dus ik heb het ontwerp aan haar voorgelegd en hier kwam ‘Chilla’ uit! Trots presenteer ik hierbij: Chilla.
Waar zet je de schaduw, welke Tangle zet je in de driehoek, teken je de driehoek wel of juist niet? Ongekende mogelijkheden! Probeer je het ook? Ik ben heel nieuwsgierig wat jij ervan maakt!

Post het op facebook of Instagram en tag me!